Indian Summer Tour Alps

4-day scenic drive : Indian Summer in de Alps  – experience mother nature in her warmest colors. 

Maximum number of cars: 30.
Price per equipe for comfort class (Deluxe room) : €1875,00 p.p.*
Inclusding a surprise diner which you can not book. **

 *one deluxe room for two 
** more than 15 cars required

Wij heten u van harte welkom!

Programma - Aankomst

 

Dag 1 –  maandag 12 oktober 2020
heenreis Circa 1050 km 
sportwagentransport & luchthaven transfer aantal km vanaf de luchthaven: 175 km (niet inbegrepen in de ritprijs)
15:00 – 18:00 uur Check-in Indian Summer Tour 
  uitgifte routeboek en rally-deurstikker.  
19:00 uur 4-gangen gastronomisch diner 
   
hotelovernachting Alpenhotel *****
stijl luxury resort in de natuur
wellness & spa 5,000 sqm of wellness tempel

Foto impressie aankomst

De regio rondom het Brenta Dolomieten-gebied is uniek. Het ligt geïsoleerd van de rest van de Dolomieten. Hier is het waar het Adamello Brenta Natuurpark de Dolomieten en een ander gebergte elkaar ontmoeten: de Centrale Alpen. Deze kruising en bijzondere mix is het startshot van de diversiteit van deze vierdaagse tour. De ideale omgeving om echt sportief te rijden.

Programma - Dag 1

Dag 1 – dinsdag 13 oktober 2020
leg 1 Regio Trentino – Zuid-Tirol italie
09:00 – 10:00 uur stempelpost open en vertrek leg 1
route circa 235,7 km en 4 cols
  de uitlopers van de dolomieten….
19:00 uur aanvang gastromisch diner en briefing stage 2
   
   
hotellocatie 2e nacht in het vijfsterrenhotel *****
   
stijl luxury resort in de natuur
wellness & spa 5,000 sqm of wellness tempel

Foto impressie eerste dag

Een tocht van superlatieven. Een route die zonder twijfel een van de mooiste panorama’s aan haarspeldbochten, tunnels en landschappen ter wereld biedt! De eerste drie bergpassen combineren samen een aantal van 138 haarspeldbochten, te weten 25, 80 en 33 elk.  Niet het aantal haarspeldbochten alleen is spraakmakend, vooral het natuurschoon in het Parco nazionale dello Stelvio is van een bijzondere schoonheid. Hoewel de eerste van deze drie fameuze bergpassen elke omschrijving overtreft wat betreft natuurschoon, is het wegdek vaak niet breder dan 2,5 meter tijdens de klim. Hierna volgt de meest spraakmakende bergpas ter wereld; de passo dello Stelvio om vervolgens nog heerlijk de hoogste bergpas van Zwitserland aan te doen.

Programma - Dag 2

Dag 2 – woensdag 14 oktober 2020
regio Trentino Zuid-Tirol italie, Graubünden
08:30 – 09:00 uur stempelpost open en bagageafgifte.
sportieve route 349,2 km 
bucketlist passo dello Stelvio
17:45 uur STIPT verzamelen in de lobby! 
18:30 – 23:30 uur surprise diner & briefing leg 3
Hotelovernachting 5 sterren superior
Stijl Grand Hotel nieuwe stijl
Wellness & spa 2.000 m² Spa, een wellnessbad, een Finse sauna, een biosauna, een stoombad in een stenen grot, een zoutgrot, een ontspannend drijfbad, een Kneipp-voetenbad, een ontspanningsruimte met open haard, 13 behandelkamers, en een ultramoderne fitnessruimte.

 

Foto impressie tweede dag

Een Cruise to Se7en klassieker. Achter elke bocht wacht een nieuwe verrassing. Het decor van de standaard Cruise to Se7en® routes. Toeren op niveau door het natuurschoon van de natuurparken, langs bergmeren, door spraakmakende tunnels, door nauwe kloven of in niemandsland. Deze route op natuurschoon en wegenaanleg, zo verscheidend zijn. De eerste van de drie legt de nadruk op puurheid tussen de losliggende rotsblokken zonder al te veel haarspeldbochten om ver boven de boomgrens uit te komen. De focus van de tweede pas ligt bij het circus langs de Rhätische baan, een meesterwerk van spoorwegtechniek dankzij kunstmatige constructies, viaducten en keertunnels en een wild-romantische kloof die de grande finale aan de derde pas overlaat. Tien subliem kleine tunnels op een oppervlakte van nog een kilometer met daarna nog twintig historische ‘Kehren’ op nog geen halve kilometer oppervlakte. Niet voor niets een van de klassiekers van Cruise to Se7en.

Programma - Dag 3

 

Dag 3 – woensdag 15 oktober 2020
regio Graubünden & Tessin ,  Lombardije italie
09:00 – 10:00 uur stempelpost open en vertrek  leg 3
sportieve route 180 km 
bucketlist enkele Cruise to Se7en klassiekers
19:15 -19:45 uur captains cocktail 
19:45 uur aanvang gastronomisch diner (16 Gault Millau punten) 
Hotelovernachting 2e nacht in het 5 sterren Grand hotel
Stijl  
Wellness & spa
 • Indoor pool 32°C
 • Outdoor pool 36°C (winter) 30-33°C (summer)
 • Fire pool 42°C
 • Ice pool 14°C
 • Blossom pool 33°C
 • Spring grotto 35°C
 • Sound pool 32°C
 • 12 sweating stones with steam bath
 • 7 treatment rooms
 • 1 water massage room
 • 3 relaxation rooms (inside and outside)
 •  

Foto impressie derde dag

Tot ziens!

Programma - Dag 4

Dag 4 – donderdag 15 oktober 2020
  Tot ziens!
08:30 – 09:45 uur stempelpost open
   
   
   
   
   
   
   

Foto impressie vierde dag

Inschrijven

Spelregels

Uw aanvraag voor deelname wordt op FIFO-basis verwerkt. Na acceptatie, ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 50% van de totale reissom. Na betaling van deze factuur bent u verzekerd van een equipenummer. Verzekering van een startbewijs is er pas nadat de tweede factuur volledig is betaald.

COVID-19 
– Volledige refund van aanbetaling bij code Oranje of hoger in NL en de landen van bestemmingen.
– Code oranje of hoger een dag voor aankomstdag? Evenement zal worden verplaatst naar het volgende jaar.  Geen refund. 

Onze spelregels:

 • De deelnemende sportwagen behoort tot de exclusievere sportwagenmodellen. Er is geen plaats voor limousines zoals een Rolls Royce.
 • Er zijn geen klassementsproeven. Bij roekeloos rijgedrag houdt het feest direct op. Er is geen restitutie op inschrijfgeld mogelijk.
 • U dient uiterlijk tijdens het gepubliceerde stempelpostuur te vertrekken en, indien noodzakelijk, uw bagage te hebben afgegeven aan onze bagageservice.
 • Wij verzoeken iedereen om tijdens de diners zo veel mogelijk van tafel te wisselen. Hiermee wordt kliekvorming c.q. buitengesloten zijn, voorkomen.
 • In de hotels verzoeken wij iedereen om zich gepast te kleden. Het dragen van stropdassen of smoking is niet gebruikelijk. Zelfs ongewoon. 

Preview

2 van de te nemen bergpassen tijdens de Sensational Heights, Lunar Landscapes & Unforgetable Resorts Tour 2016. Speciaal asfalt voor exclusieve sportwagens. Video Indian Summer tour is onder constructie.

Download het programma in PDF

de hotels


U overnacht in twee verschillende top-notch hotels. De overnachtingsplekken zijn werkelijk parels,  kroonjuwelen uit de wijde omgeving. Achtereenvolgens verblijft u in een vijfsterrenhotel, die u niet snel in een hotelgids kunt vinden. Hier vloeien natuur, ongerepte schoonheid en luxe in harmonie samen. Vervolgens een vijfsterren superior Grand Hotel aan de voet van de Passo dello Stelvio. 

de routes


In tegenstelling tot de seizoensopening is het fenomeen Indian Summer synoniem voor de nazomer in de maand oktober. Het natuurspektakel is volledig anders gedurende de late maanden van de lente. De groene loofbossen veranderen met de eerste verkleuring van de blaren aan de bomen. De overgangsfase is kort en bondig voordat het koude seizoen zich aankondigt. Op het rijmenu staan twee routes waaronder de beroemde Passo dello Stelvio en diverse Cruise to Se7en klassiekers. Rijwegen die meer brengen dan de standaard bergpassen, uiteraard aangevuld met een nieuwe regio en met de zekerheid van een schitterende dimensie!

dineren en service

Naast het belang van uitzonderlijke routes en bijzondere hotels houdt het niet op. Wanneer wij niet in het hotel dineren, brengen wij u naar restaurants waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat zij iets heel speciaals bieden. Dit zal meestal geen Michelin-sterrestaurant zijn, maar een lokaal restaurant waar alles klopt. Voor deze tour is er een heel special dinerlocatie afgehuurd.  Cruise to Se7en is een trendzetter in service en routeboeken. Een van onze service is de bagageservice (in de volksmond; de ontzorgers). Uw bagage wordt van hotel naar hotel getransporteerd. 

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

257 queries in 0.862 seconds.
×