15 jaar Cruise to Se7en tour

In ons 15e jubileumjaar ontmoet u de magie van magnifiek rijden, wordt u aangenaam verrast en onthaast u op unieke locaties. U rijdt langs hoge sneeuwwanden, over vele Panoramastraßen met aansluitend legio aan secondaire superwegen en overnacht in onovertroffen secret escapes. Dat is het ‘chassis’ van het programma. De vormgeving is jubileum-waardig! Denkt u; ik heb Oostenrijk al gezien, dan kunnen wij met zekerheid zeggen, we beginnen pas waar alle andere collega’s  stoppen. Bekijk het programma en meld u aan.

Wist u dat? In 2020 viert Cruise to Se7en haar 15 jarig jubileum. Geen enkele organisatie in Nederland voor super sport wagens, bestaat zo lang als Cruise to Se7en. Zet u alvast een kruis in uw agenda. De 1e Cruise to Se7en tour zal van 25 juni tot en met de ochtend van 2 juli worden verreden. 

de hotels

Welkom in de wereld van Cruise to Se7en. Geboren vanuit de wens om van de auto, mens en entertainment een belevingsreis te maken. Cruise to Se7en als a celebration of soul, cars, lifestyle and happiness. 

Geselecteerd op karakter, unieke ligging, kuuroord, speciale features en uitstekende service zijn de meest speciale hotels geselecteerd in één van, zo niet de mooiste rij omgeving die Europa rijk is.  Met zekerheid selecteren wij hotels niet uit een luxe hotelgids. Onze zoektocht gaat veel verder. A World like no other! Er is in het algemeen ervoor gekozen om in elk hotel twee nachten te verblijven. De ontspanning en entertainment vormen immers de rode draad.

de routes


De nadruk bij onze routes blijft even simpel als ons rijsysteem en routeboeken: uniek, ongeëvenaard en blijvend in het geheugen. De dagroutes zijn zo uitgezet dat dit een aaneenschakeling van rijplezier van uitzonderlijke klasse is. Aan de navigator is ook gedacht. Uw partner zal geen seconde iets te kort komen in de overvloed van natuurwonderen en uitzichten. Eigenlijk heeft de navigator of bijrijder het bij deze editie beter, de te volgen routes vragen weinig aandacht voor de weg. De omgeving zal zonder meer als magneet fungeren.

dineren en service

Naast het belang van uitzonderlijke routes en bijzondere hotels houdt het hier niet op. Wanneer wij niet in het hotel dineren, brengen wij u naar restaurants waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat zij iets heel speciaals bieden. Dit zal meestal niet een Michelin-sterrestaurant zijn, maar een lokaal restaurant waar alles klopt. Cruise to Se7en is een trendzetter in service en routeboeken. Een van onze service is de bagageservice (in de volksmond; de ontzorgers). Uw bagage wordt van hotel naar hotel getransporteerd. En als het uitkomt, wordt iemand uit de privé business-kaartenbak uitgenodigd als speciale gast. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde.

Wij heten u van harte welkom!

Programma - Aankomst

dag 0 –  donderdag 25 juni 2020
heenreis 8 uur rijden
sportwagentransport & luchthaven transfer op aanvraag
15:00 – 18:00 uur 15e editie check-in
19:30 – 20:00 uur welkomst cocktail en opening 15e editie
20:00 – 22:00 uur gastronomisch 4-gangen diner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting ***** (Koninklijk)
nabije plaats (luchthaven) Innsbrück 
stijl tradiotioneel Alpen deluxe hotel
wellness & spa wellness & spa, binnenbuiten zwembad, tuin

Foto impressie aankomst

Beschrijving 1st leg. Aantal km 242 km. 

Het koninklijk verblijf zit erop. Het pleziervolle sportieve rijden kan beginnen. De playlist van de eerste stage is een voorproefje van de fijne Oostenrijkse stuurmanskeuken. Vertrekkende in de deelstaat Vorarlberg worden de twee meest aangename bergpassen uit deze regio aangedaan. Een van deze bergpassen is de Silvretta-Hochalpenstraße. Als je weet dat de panoramastraten over het Silvretta gebergte waar Vorarlberg, Tirol en het Zwitserse kanton Graubünden bij elkaar komen, is er geen verbeelding nodig waarom deze col op de playlist staat. De col waar sinds 1998 de Silvretta Classic Rallye Montafon wordt gehouden. Om de vreugde helemaal compleet te maken, is er nog een gletsjerweg in het parcours opgenomen waar de hoogtemeters deel uitmaken van de elitehoogtes die de 2500 meter passeren.

Programma - Dag 1

dag 1 – vrijdag 26 juni 2020
leg 1  
09:00 uur stempelpost open en vertrek leg 1
aantal km & bergpassen 242 km inclusief 3 bergpassen, 1 höhestraße + 1 doodlopende weg
19:00 uur captains cocktail en briefing  leg 2
19:30 uur 4-gangen gastronomisch diner 
hotelovernachting ***** Superior
stijl uitzicht over vallei 
wellness & spa 5.000 m² wellness paradise, panoramaspa, tuin, landschapzicht

 

Foto impressie eerste dag

Beschrijving leg 2. Aantal km: 335 km. 

Een route met superlatieven en oudheden. De eerste echte bergpas heeft een spectrum van alpenweiden, rotsachtige berglandschap, de Ötztaler gletsjerwereld en de grens naar een meer Mediterraans klimaat. De weg behoort tot de elitepassen die de 2500 hoogtemeters grens doorbreken. Het landschap is liefelijk te noemen waarna de weg naar het eeuwige ijs op de route ligt. De afslag naar een van de indrukwekkendste Alpengletsjers is 13 kilometer lang waarna een grandioos uitzicht zich ontplooit. Daarna een festival van haarspeldbochten, 1800 meter daling, zigzaguitlopers en een grensbord, aangevend dat we op Italiaans grondgebied zijn. Waarna aangevangen wordt met de laatste pas. Een pasweg tussen koeien en weiden. Bijna ongeloofwaardig dat deze col parallel met de slagadersnelweg ligt. Als afsluiter de mogelijkheid om op grote hoogte een duik in het zwembad te nemen, compleet met zicht op het dal.

 

Programma - Dag 2

dag 2 – zaterdag 27 juni 2020
leg 2 regio Noord-Tirol, Zuid-Tirol
08:45 – 09:45 uur stempelpost open
sportieve route  circa 335 km – 4 cols + 1 doodlopende weg
19:00 – 19:30 uur captains cocktail en briefing leg 3
19:30 uur 4-gangen gastronomisch diner 
hotelovernachting ***** superior
wellness & spa 5.000 m² wellness paradise, panoramaspa, tuin, landschapzicht

Foto impressie tweede dag

Beschrijving leg 3. Aantal km: 311 km 

Een groter verschil met de route van gisteren is bijna niet denkbaar. De secondaire wegen nemen de overhand. Tussendoor zijn ze geschakeld door maar twee bergpassen. De eerste van deze bergpasssen is de Flexenpass naar het Koninklijke Lech. De wegen hierna liggen verscholen in afgelegen dalen of als steady ‘meer/kustweg’.

 

Programma - Dag 3

dag 3 – zondag 28 juni 2020
leg 3 regio Noord-Tirol / Bayern
09:00 – 10:00 uur stempelpost open en bagageafgifte 
laisser route 231 km inclusief 2 cols
sportieve route 311 km inclusief 4 cols
19:00 -19:30 uur captains cocktail & briefing leg 4
20:00 – 22:00 uur 5-gangen gastronomisch diner 
hotelovernachting ***** Superior
stijl Alpenhotel voorzien van de modernste technologie en met een uniek panorama
wellness & spa 5.300 m² wellness, binnenbuiten zwembad, landschapzicht

 

Foto impressie derde dag

Beschrijving leg 4. Aantal km: 331 km. 

De route gaat langs de grens van Nationalparks Hohe Tauern de Wilde Kaiser  van de Kitzbüheler Alpen en het enige Duitse nationale park in de Alpen: Der Nationalpark Berchtesgaden.  In deze route is geen plaats voor majestueuze bergpassen waar legio haarspeldbochten de hoogtemeters versneld laten excelleren. Deze route heeft juist de capaciteit om het sportieve rijden over de Landesstraβen of uitdagende bergpassen een nieuwe dimensie te geven. Een facet waar het glooiende rijden als het ware is uitgevonden. Alleen over Landesstraβen in een gebied waar de bergen in overvloed boven de 3000 meter uitsteken. Bijzonder van aard. Geweldig om te rijden.

 

Programma - Dag 4

dag 4 – maandag 29 juni 2020
regio Noord-Tirol, Bayern, Salzburgerland
09:00 – 10:00 uur stempelpost open en bagageafgifte
sportieve route 331 km inclusief 7 cols
   
19:00 -19:30 uur captains cocktail & briefing leg 5
20:00 – 22:00 uur gastronomisch diner 
hotelovernachting **** Superior
stijl in de natuur bij een meer
wellness & spa ja

 

Foto impressie vierde dag

Beschrijving leg 5 online. Aantal km: 315 km laisser of sportief 359 km.

De koning van de Oostenrijkse Alpen ligt in de nabijheid van Zell am See. De beroemde Großglockner Hochalpenstraße is een traktatie op het gebied van het kijken naar de vele tientallen drieduizenders rondom, 36 genummerde ruime serpentines, 2 aftakkingspanoramawegen en een reis naar de ruimte. “De ‘dream of the Alps Austrian road’ vloeit over in wegen die deze trofeepas met zekerheid op enkele delen van de een-na-laatste rijdag in de schaduw zal zetten.

 

programma dag 5

dag 5 – dinsdag 30 juni 2020
regio Salzburgerland, Kärten, Steiermark
09:00 – 10:00 uur stempelpost open en bagageafgifte
laisser route 318 km inclusief 5 cols en 2 zijwegen
sportieve route 359 km inclusief 6 cols en 2 zijwegen
19:00 – 19:30 uur  captains cocktail en briefing leg 6
19:30 uur 4-gangen gastronomisch diner 
hotellocatie *****
stijl Ennstal Classic hotel
welness & spa 4.500 m² Wellness Area, 18 holes golfbaan
   

 

Foto impressie vijfde dag

Beschrijving leg 6 online. Aantal km: 302 km 

Deze dag is misschien wel de meest opzienbarende van deze editie. Geen cols met duizelingwekkend bochtenwerk of speciaal aangeduide natuurparken. Het befaamde hotel uit de Enstall classic is eigenlijk de enige aanwijzing. Wanneer u dit hotel achter u laat, komt u direct in aanraking met een heel ander Oostenrijk of ‘postkaart’-rijden in de Alpen. Opvallend is dat de Bundesstraßen niet onderbroken worden door kruispunten of afslagen naar een dorp. Achtereenvolgens rijdt u stukken van maar liefst 23, 50, 30 en 35 kilometer door kloven, idyllische bossen en weids graslandschap die door glooiingen met elkaar verbonden zijn.

Daar waar u tijdens stage 3 al heeft geproefd wat voor eldorado’s Landesstrassen kunnen zijn, zijn het nu de pronkstukken die u naar een volgend hoogtepunt begeleiden. .

 

programma dag 6

dag 6 – woensdag 1 juli 2020
regio Steiermark, Neder-Oostenrijk
09:00 – 10:00 uur stempelpost open 
route 302 km inclusief 1 col
16:30 – 18:30 extra mogelijk bagageafgifte
19:00 – 19:30 uur  captains cocktail 
19:30 uur einddiner 
hotellocatie *****
stijl Ennstal Classic hotel
welness & spa 4.500 m² Wellness Area, 18 holes golfbaan
   

 

Foto impressie zesde dag

Thuisreis.    

 

programma dag 7

dag 7 – donderdag 2 juli 2020
   
 08:00 – 10:00 uur ontbijt
   
   
   
   
   
   
   

 

Foto impressie tot ziens!

Inschrijven

Spelregels

Uw aanvraag voor deelname wordt op FIFO-basis verwerkt. Na acceptatie (juiste sportwagen), ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 50% van de totale reissom. Na betaling van deze factuur bent u verzekerd van een equipenummer. Verzekering van een startbewijs is er pas nadat de tweede factuur volledig is betaald. Onze spelregels:

  • De reis is niet geschikt voor’ luidruchtige’ mensen.
  • De deelnemende sportwagen behoort tot de exclusievere sportwagenmodellen. Er is geen plaats voor SUV-modellen of limousines zoals een Rolls Royce. Ook is er geen plek voor sportwagens niet behorend tot de exclusieve lijn van de gerenommeerde merken.
  • Er zijn geen klassementsproeven. Bij roekeloos rijgedrag houdt het feest direct op. Er is geen restitutie op inschrijfgeld mogelijk.
  • U dient uiterlijk tijdens het gepubliceerde stempelpostuur te vertrekken en, indien noodzakelijk, uw bagage te hebben afgegeven aan onze bagageservice.
  • U dient zich op tijd te melden voorafgaand aan het diner. Bij voorkeur meldt u zich tijdens de captains cocktail.
  • Wij verzoeken iedereen om tijdens de diners zo veel mogelijk van tafel te wisselen. Hiermee wordt kliekvorming c.q. buitengesloten zijn, voorkomen.
  • Wij verzoeken iedereen zich gepast te kleden in en bij de hotels. Geen ontbloot bovenlijf tenzij van en naar het zwembad. Het dragen van stropdassen of smoking is niet gebruikelijk. Zelfs ongewoon.
  • Mocht u niet binnen de aangegeven termijn de factuur betalen, dan kan uw startbewijs automatisch aan de eerstvolgende worden gegeven.

Preview

web page is under construction

Download het programma in PDF

Bekijk het programma met korte beschrijving van onze Snow walls, Panoramastraßen and Wellness & Spa Hotels Tour

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

420 queries in 1,544 seconds.
×