Tour 2 (t.b.a.)

Voor een gelimiteerd aantal personen heeft Cruise to Se7en ‘the Heineken Dutch Grand Prix legends arrangement samengesteld. U verblijft in het Hotel Van Oranje, Autograph Collection, heeft Main Straight zitplaatsen, toegang tot paddock*, transport waarbij u zelf achter het stuur zult moeten….. en in de avond is het dineren een feest. Kortom; vier ons 15e jubileumjaar met ons op gepaste wijze. De dimensie van Cruise to Se7en is A World like No Other!

Heeft u zelf entreekaarten, dan kunt u zich bij ons aansluiten voor het arrangement. Prijzen op verzoek.

* de toegang is in samenwerking met een F1 team. U dient zich te houden aan de tijdslijn en instructies van het F1 team alsmede de founder van Cruise to Se7en.

Prijs per persoon voor comfort: €1750,00 p.p. en voor ocean view :€ 1950,00 p.p. Enkel overnachting, diners en paddock entrance P.O.R. 

hotel en transport

U overnacht in het Luxury Hotel van Oranje aan het strand en de boulevard van Noordwijk. Op 17,5km van het Circuit zal het transport op heel bijzondere wijze worden volbracht. 

Circuit legend

In 1958 won Sir Stirling Moss de Grote Prijs van Nederland gewonnen. Hij zal ons tijdens het weekeinde vergezellen. A World like No Other!

dineren, petrol en meer

Een bezoek aan de Grand Prix van Nederland maakt het nog niet dat deze beleving u nog lang zal herinneren. Als tipje van de sluiter; u dineert in het onder andere Beach Club O…..  

Wij heten u van harte welkom!

Programma - Aankomst

dag 0 –  vrijdag x mei 2020
   
   
15:00 – 18:00 uur Check-in  
19:30 uur gastronomisch diner inclusief wijnarrangement
   
hotelovernachting Hotel Van Oranje, Autograph Collection *****
plaats Noordwijk
   
   

Foto impressie aankomst (boot huur is niet inclusief de ritprijs)

In de omgeving van het romantische Italiaanse merendistrict liggen passen die horen tot de echt grote passen in het Alpengebied. Wie kent z)   Onterecht ligt hier een grandioze pas verscholen onder een schimmig bestaan. Deze pas, die van hetzelfde kaliber is, bereiken we nadat we op de typische  Cruise to Se7en-wijze langs de weelderige Grand Villas en overweldigende tuinen hebben gereden. 

Programma - Dag 1

dag 1 – zaterdag x mei 2020
  ontbijt
11:00 uur vertrek circuit 
12:00 – 13:00 uur 3e vrije training
15:00- 16:00 uur kwalificatie 
16:30 uur vertrek naar hotel 
19:00 uur diner 
   
   
hotelovernachting Hotels van Oranje  *****
   
   

 

Foto impressie eerste dag

De unieke uitzichten vanaf het terras of balkon zal helaas in de ochtendschemering niet meer terugkomen. In plaats hiervan geniet u van een heel ander decor en route.  Niets, maar dan ook niets heeft te maken met de grandeur, stijl, elegantie en romantiek van de afgelopen twee dagen. In plaats hiervan rijden we een route die niet veel voorstelt. Linéa recta gaat de route over de snelweg richting Arese. In dit dorp is een verzameling op het historische en mythische grondgebied uit de automobielbranche. Prestige staat tentoongesteld over de zes verdiepingen van het in Museo Storico Alfa Romeo*. Echter, op enkele kilometers hiervandaan zijn twee beroemde carrosseriebouwers gevestigd. Niets, maar dan ook niets heeft te maken met de weelde en de uiterlijke rijkdom van de gerenommeerde Alfa Romeo Automobili S.p.A. Via een bochtig weggetje komen we aan bij een hek. Maar schijn bedriegt. Het niet onderhouden, rommelige en op een verlaten loods lijkend gebouw is het ontwikkelings- en designcentrum van o.a. Carrozzeria Touring. Exclusief voor Cruise to Se7en worden de deelnemers hier als vrienden van Carrozzeria Touring ontvangen.

 

Programma - Dag 2

dag 2 – zondag x mei 2020
stage 2 regio  
 uur ontbijt
13:00 uur vertrek circuit 
15:10 uur race 
   
   
   
   
   

Foto impressie tweede dag

Na de eerste twee cols van vandaag pakken we de route op waar de Grand Routes des Alpes er al zes cols op heeft zitten. De 684 kilometer lange en legendarische route begint bij het meer van Genève. Cruise to Se7en heeft dit ingeruild voor een meer logische startplaats.  Het authentieke vijfsterrenhotel is typerend voor de omgeving. De kenmerken van dit hotel zijn deels lokale bergsteen en deels de houten bouw met daken van grote natuurstenen platen. De rijpret staat gegrift op de borden langs de weg. Stijgingspercentages, hoogtemeterverschillen en ‘Kehre’-borden volgen elkaar in rap tempo op. Zeker zo aantrekkelijk op deze route is de aaneenschakeling van maanlandschapachtige ver- en dalgezichten. Namen als Gran Paridiso, Monte Cervino, Mont Blanc en de Monte Rosa. Het bergmassief met verschillende spitsen die hoger zijn dan 4500 meter, zoals de Punta Gnifetti, waar de hoogst gelegen Alpenberghut van Europa staat op een gerespecteerde hoogte van 4500 meter: de Capanna Regina Margherita. Het geeft al een glimp van wat men kan verwachten op deze route. De afsluiter van deze rijdag is wellicht het meest spectaculair. Nee, niet de meer dan 2700 meter hoge bergpas of de mythische cols uit de geschiedenis van de Tour de France. Het is de laatste pas waar de bomen plaats maken voor een Casse-woestijn op meer dan 2300 meter hoogte! Of is het toch de eindbestemming in het meest pittoreske en hoogste bergdorp van Europa?

 

Programma - Dag 3

dag 3 – zaterdag 30 juni 2018
stage 3 regio Aosta  italie, Haute-Savoie & Haute Dauphine 
09:00 – 10:00 uur stempelpost open, bagageafgifte en vertrek stage 3
laisser route 279 km inclusief 7 cols
sportieve route 289 km inclusief 8 cols
19:30 -20:00 uur captains cocktail & briefing stage 4
20:00 – 22:00 uur driegangen gastrononisch diner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting overnachting op 2040 meter hoogte
stijl modern met uniek panorama
wellness & spa binnen-buitenzwembad, sauna’s, fitnessruimte, massage 

 

Foto impressie derde dag

Inschrijven

Spelregels

Uw aanvraag voor deelname wordt op FIFO-basis verwerkt. Na acceptatie (juiste sportwagen), ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 50% van de totale reissom. Na betaling van deze factuur bent u verzekerd van een equipenummer. Verzekering van een startbewijs is er pas nadat de tweede factuur volledig is betaald. Onze spelregels:

  • De reis is niet geschikt voor’ luidruchtige’ mensen.
  • De deelnemende sportwagen behoort tot de exclusievere sportwagenmodellen. Er is geen plaats voor SUV-modellen of limousines zoals een Rolls Royce. Ook is er geen plek voor sportwagens niet behorend tot de exclusieve lijn van de gerenommeerde merken.
  • Er zijn geen klassementsproeven. Bij roekeloos rijgedrag houdt het feest direct op. Er is geen restitutie op inschrijfgeld mogelijk.
  • U dient uiterlijk tijdens het gepubliceerde stempelpostuur te vertrekken en, indien noodzakelijk, uw bagage te hebben afgegeven aan onze bagageservice.
  • U dient zich op tijd te melden voorafgaand aan het diner. Bij voorkeur meldt u zich tijdens de captains cocktail.
  • Wij verzoeken iedereen om tijdens de diners zo veel mogelijk van tafel te wisselen. Hiermee wordt kliekvorming c.q. buitengesloten zijn, voorkomen.
  • Wij verzoeken iedereen zich gepast te kleden in en bij de hotels. Geen ontbloot bovenlijf tenzij van en naar het zwembad. Het dragen van stropdassen of smoking is niet gebruikelijk. Zelfs ongewoon.
  • Mocht u niet binnen de aangegeven termijn de factuur betalen, dan kan uw startbewijs automatisch aan de eerstvolgende worden gegeven.

Preview

2 van de te nemen bergpassen tijdens de Sensational Heights, Lunar Landscapes & Unforgetable Resorts Tour 2016. Speciaal asfalt voor exclusieve sportwagens. 

Download het programma in PDF

Bekijk het programma met korte beschrijving van onze Hidden Roads & Hotels Treasures Tour.

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

233 queries in 2,280 seconds.
×