Tour 2 (t.b.a.)

De 2e  tour voor 2018 van Cruise to Se7en laat wederom zien waarom CT7 zich onderscheidt in het vastleggen van routes met een bijzondere keuze in hotels als eindstation waaronder Villa d’Este! De opeenstapeling van diversiteit aan natuurwonderen, het kleurenscala van het gebergte en de rotsformaties met adrenaline verhogende asfaltslierten is meer dan fenomenaal. Het grondgebied van de Franse en de Italiaanse Alpen is de heimat. Een heimat waar vanzelfsprekend diverse cols uit de bekende Routes des Grand Alpes-collectie zijn opgenomen. Uiteraard is dit niet het einde van de zoektocht. Het is eerder het begin, de aaneenschakeling van perfecte stuurmanswegen. Gewoon omdat wij u acht dagen meenemen. Acht dagen van u kostbare tijd die tot in finesses zijn uitgewerkt. Met als crème de la crème een exclusief bezoek aan het beroemde Italiaanse designbureau Carrozzeria Zagato. Inderdaad, als vriend van Cruise to Se7en mag u mee. Voor anderen blijft de deur hier hermetisch afgesloten. Wij zijn ervan overtuigd dat deze Cruise to Se7en-reis een nieuwe dimensie toevoegt en een compleet genot is voor de zintuigen en voor de meest verwende routefreak een ongelooflijke tocht.  Overtuig uzelf en bekijk het programma inclusief uw droomlocaties voor de nacht. Een constante Top Gear-film voor sportwageneigenaren in een buitengewoon rij- en natuurgebied cum laude. Prijs per equipe voor comfort: €4175,00 p.p.* en voor suite jr. :€ op aanvraag.* (*vroegboekkorting tot 1 december)

de hotels

U overnacht in vier verschillende top-notch hotels. De overnachtingen, verdeeld over drie tweedaagse en één tussenstophotel, zijn de kroonjuwelen uit de wijde omgeving. Achtereenvolgens verblijft u in het wereldberoemde Villa d’Este aan het Comomeer. Vervolgens in een typisch Alpenhotel deluxe. Waarna u 2 dagen verblijft in een viersterrenhotel met een onovertroffen uitzicht. Ter afsluiting verblijft u in het Villa Belrose hotel te Saint Tropez. Een top-hotel waarbij werkelijk aan alles is gedacht.

de routes

De nadruk van onze routes ligt, evenals bij onze rijsystemen en routeboeken, op uniek, ongeëvenaard en blijvend in het geheugen. Tijdens de routes beleeft u een aaneenschakeling van rijplezier van uitzonderlijke klasse. Aan de navigator is ook gedacht, hij/zij zal geen seconde iets tekort komen bij de overvloed aan natuurwonderen en uitzichten. Uiteraard proberen wij de irritante lange slingerwegen, waar u meer met het stuurwiel bezig bent dan met de omgeving, te vermijden. Indien mogelijk kunt u kiezen uit een, maximaal twee routes per dag, de laisser (kort), sportieve (lang en erg mooi) of XXL-route (voor wie niet genoeg krijgt van het rijden).

dineren en service

Naast het belang van uitzonderlijke routes en bijzondere hotels houdt het hier niet op. Wanneer wij niet in het hotel dineren, brengen wij u naar restaurants waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat zij iets heel speciaals bieden. Dit zal meestal niet een Michelin-sterrestaurant zijn, maar een lokaal restaurant waar alles klopt. Cruise to Se7en is een trendzetter in service en routeboeken. Een van onze service is de bagageservice (in de volksmond; de ontzorgers). Uw bagage wordt van hotel naar hotel getransporteerd. En als het uitkomt, wordt iemand uit de privé business-kaartenbak uitgenodigd als speciale gast. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde.

Wij heten u van harte welkom!

Programma - Aankomst

dag 0 –  woensdag 27 juni 2018
heenreis Circa 994 km snelweg (Utrecht A12/A2) > Villa d’Este (Comomeer) italie.
sportwagentansport & luchthaven transfer aantal km vanaf de luchthaven Linate: 51km (niet ingebrepen in de ritprijs)
15:00 – 18:00 uur Check-in Sensational Heights, Lunar Landscapes & Unforgetabel Resorts Tour 2018. 
19:30 – 20:00 uur captains cocktail
20:00 – 22:00 uur 4-gangen gastronomisch diner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting Villa d’Este *****
nabije plaats Bergamo
stijl awarsds like; Top Luxury Hotel Worldwide (2017) &  2009 World’s Best Hotel
wellness & spa wellnesscentrum zwembad in meer,  bloemrijke tuinen en paradijs op aarde.

Foto impressie aankomst (boot huur is niet inclusief de ritprijs)

In de omgeving van het romantische Italiaanse merendistrict liggen passen die horen tot de echt grote passen in het Alpengebied. Wie kent ze niet? Namen als de passo dello Stelvio, Splügenpass en Gavia-pass illustreren hoe het is om hier grenzeloos het top-sportieve rijden te beleven. (NB. deze cols zijn  niet opgenomen in ons routeboek!)   Onterecht ligt hier een grandioze pas verscholen onder een schimmig bestaan. Deze pas, die van hetzelfde kaliber is, bereiken we nadat we op de typische  Cruise to Se7en-wijze langs de weelderige Grand Villas en overweldigende tuinen hebben gereden. Deze  fragmenten blijven onuitwisbaar in de herinnering hangen! Zeker wanneer we op de terugtocht van deze route in deze prachtige omgeving door een kilometers lange Gorges rijden. Allemaal pareltjes die horen bij de juwelen van wegen en natuurwonderen uit de overweldigende Lombardije regio. Hierna krijgt u de welverdiende rust in de grootste en met topdetails uitgewerkte spa van deze omgeving of in het drijvende zwembad in het meer.

Programma - Dag 1

dag 1 – donderdag 28 juni 2018
stage 1 Regio Lombardije italie
09:00 uur stempelpost open en vertrek stage 1
10:00 uur bezoek carrozzeria Zagato (45km)
laisser route na bezoek 232 km inclusief 2 bergpassen
19:15 uur vertrek per boot naar dinerlocatie
19:50 uur captains cocktail en briefing stage 2
20:00 – 21:45 uur gastronomisch diner met uitzicht over het Comomeer
22:00 vertrek boottransfer richting het hotel
hotelovernachting Villa d’Este  *****
stijl kunst-villahotel met originele kunstwerken
wellness & spa wellnesscentrum w.o. een sauna, een fitnessruimte, een Turks bad, een buitenzwembad en bloemrijke tuinen

 

Foto impressie eerste dag

De unieke uitzichten vanaf het terras of balkon zal helaas in de ochtendschemering niet meer terugkomen. In plaats hiervan geniet u van een heel ander decor en route.  Niets, maar dan ook niets heeft te maken met de grandeur, stijl, elegantie en romantiek van de afgelopen twee dagen. In plaats hiervan rijden we een route die niet veel voorstelt. Linéa recta gaat de route over de snelweg richting Arese. In dit dorp is een verzameling op het historische en mythische grondgebied uit de automobielbranche. Prestige staat tentoongesteld over de zes verdiepingen van het in Museo Storico Alfa Romeo*. Echter, op enkele kilometers hiervandaan zijn twee beroemde carrosseriebouwers gevestigd. Niets, maar dan ook niets heeft te maken met de weelde en de uiterlijke rijkdom van de gerenommeerde Alfa Romeo Automobili S.p.A. Via een bochtig weggetje komen we aan bij een hek. Maar schijn bedriegt. Het niet onderhouden, rommelige en op een verlaten loods lijkend gebouw is het ontwikkelings- en designcentrum van o.a. Carrozzeria Touring. Exclusief voor Cruise to Se7en worden de deelnemers hier als vrienden van Carrozzeria Touring ontvangen.

 

Programma - Dag 2

dag 2 – vrijdag 29 juni 2018
stage 2 regio Lombardije, Aosta
08:45 uur stempelpost open en bagageafgifte.
09:30 uur bezoek Carrozzeria Touring 
12:00 uur eigen initiatief bezoek Alfa Romeo museum + vertrek stage 2
sportieve route  circa 244 km – 2 cols
19:30 – 20:00 uur captains cocktail en briefing stage 3
20:00 – 21:30 uur driegangendiner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting traditioneel berghotel 
wellness & spa binnen- & buitenzwembad, hot tub, sauna’s, fitness, massage 

Foto impressie tweede dag

Na de eerste twee cols van vandaag pakken we de route op waar de Grand Routes des Alpes er al zes cols op heeft zitten. De 684 kilometer lange en legendarische route begint bij het meer van Genève. Cruise to Se7en heeft dit ingeruild voor een meer logische startplaats.  Het authentieke vijfsterrenhotel is typerend voor de omgeving. De kenmerken van dit hotel zijn deels lokale bergsteen en deels de houten bouw met daken van grote natuurstenen platen. De rijpret staat gegrift op de borden langs de weg. Stijgingspercentages, hoogtemeterverschillen en ‘Kehre’-borden volgen elkaar in rap tempo op. Zeker zo aantrekkelijk op deze route is de aaneenschakeling van maanlandschapachtige ver- en dalgezichten. Namen als Gran Paridiso, Monte Cervino, Mont Blanc en de Monte Rosa. Het bergmassief met verschillende spitsen die hoger zijn dan 4500 meter, zoals de Punta Gnifetti, waar de hoogst gelegen Alpenberghut van Europa staat op een gerespecteerde hoogte van 4500 meter: de Capanna Regina Margherita. Het geeft al een glimp van wat men kan verwachten op deze route. De afsluiter van deze rijdag is wellicht het meest spectaculair. Nee, niet de meer dan 2700 meter hoge bergpas of de mythische cols uit de geschiedenis van de Tour de France. Het is de laatste pas waar de bomen plaats maken voor een Casse-woestijn op meer dan 2300 meter hoogte! Of is het toch de eindbestemming in het meest pittoreske en hoogste bergdorp van Europa?

 

Programma - Dag 3

dag 3 – zaterdag 30 juni 2018
stage 3 regio Aosta  italie, Haute-Savoie & Haute Dauphine 
09:00 – 10:00 uur stempelpost open, bagageafgifte en vertrek stage 3
laisser route 279 km inclusief 7 cols
sportieve route 289 km inclusief 8 cols
19:30 -20:00 uur captains cocktail & briefing stage 4
20:00 – 22:00 uur driegangen gastrononisch diner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting overnachting op 2040 meter hoogte
stijl modern met uniek panorama
wellness & spa binnen-buitenzwembad, sauna’s, fitnessruimte, massage 

 

Foto impressie derde dag

Na de smaakpupillen te hebben verwend op de eerste twee echte rijdagen, staat deze dag in het teken van superlatieven.  We gaan boven de 2800 meter uit en komen in aanraking met een col die men te vaak links laat liggen.  Deze pas bezit alles. Een extra afdaling, een schitterend uitzicht, weinig verkeer en mooie haarspeldbochten. 

Programma - Dag 4

dag 4 – zondag 1 juli 2018
stage 4 regio Haute-Savoie, Haute-Dauphine, Alpes Maritimes, , Piemonte 
09:00 – 10:00 uur stempelpost open
sportieve route 294 km inclusief 7 cols
   
19:30 -20:00 uur captains cocktail & briefing stage 5
20:00 – 22:00 uur driegangen gastrononisch diner inclusief wijnarrangement
hotelovernachting overnachting op 2040 meter hoogte
stijl modern met uniek panorama uitzicht
wellness & spa binnen-buitenzwembad, massage, fitnessruimte, panoramasauna, 

 

Foto impressie vierde dag

Deze dag zal er niets worden opgenomen uit de Grand Routes des Alpes. De gekozen passen en secondaire wegen zijn zo veel aantrekkelijker. Het is een avontuur op sensationele hoogten en door maanschaplandachtige gebieden. Deze omgeving vraagt werkelijk alle aandacht. De immense uitzichten, grijze brede en smallere asfaltslierten, meer dan 2500 meter hoog de vlakten en alles wat moeder natuur in deze regio heeft doen ontstaan, laat zien dat alles hier op eenzame hoogte ligt. De langste route van deze tour gaat nog een keer over een hoogte van 2700 meter. We verlaten dan bijna het Alpenklimaat en begeven ons na nog een col compleet met Gorges uitrit op ruim 2200 meter boven de zeespiegel en een col in niemandsland of maanlandschap richting de Mediterrane kust. Met als einddoel ons sublieme tweedaags verblijf in de nabijheid van Saint Tropez. Het typerende landschap van de Côte d’Azur raken we net nog even aan.

programma dag 5

dag 5 – maandag 2 juli 2018
stage 5  Haute-Alpes,, Alpes Maritimes, Piemont 
09:00 – 10:00 uur  stempelpost open en bagage afgifte
   
sportieve route  379 km inclusief 7 cols
19:30 – 20:00 uur  captains cocktail
 20:00 – 22:00 uur vis surprise diner inclusief wijnarrangement
 hotellocatie Althoff Hôtel Villa Belrose *****
stijl  
welness & spa buitenzwembad, fitness ruimte, massage
   

 

Foto impressie vijfde dag

De laatste dag is iedereen vrij om te doen wat hij / zij wil. Er is een route beschikbaar en de cruise-conciërge staat u bij om uw wensen in te willigen.    

programma dag 6

dag 6 – maandag 3 juli 2018
stage 6  Alpes-Maritimes
 09:00 – 10:00 uur  stempelpost open 
 laisser route kort of vrije dag
 19:30 – 20:00 uur captains cocktail
 20:00 – 22:00 uur 1 Michelin ster diner inclusief wijnarrangement
 hotellocatie Althoff Hôtel Villa Belrose *****
stijl  
welness & spa
buitenzwembad, fitness ruimte, massage
   

 

Foto impressie zesde dag

Inschrijven

Spelregels

Uw aanvraag voor deelname wordt op FIFO-basis verwerkt. Na acceptatie (juiste sportwagen), ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 50% van de totale reissom. Na betaling van deze factuur bent u verzekerd van een equipenummer. Verzekering van een startbewijs is er pas nadat de tweede factuur volledig is betaald. Onze spelregels:

  • De reis is niet geschikt voor’ luidruchtige’ mensen.
  • De deelnemende sportwagen behoort tot de exclusievere sportwagenmodellen. Er is geen plaats voor SUV-modellen of limousines zoals een Rolls Royce. Ook is er geen plek voor sportwagens niet behorend tot de exclusieve lijn van de gerenommeerde merken.
  • Er zijn geen klassementsproeven. Bij roekeloos rijgedrag houdt het feest direct op. Er is geen restitutie op inschrijfgeld mogelijk.
  • U dient uiterlijk tijdens het gepubliceerde stempelpostuur te vertrekken en, indien noodzakelijk, uw bagage te hebben afgegeven aan onze bagageservice.
  • U dient zich op tijd te melden voorafgaand aan het diner. Bij voorkeur meldt u zich tijdens de captains cocktail.
  • Wij verzoeken iedereen om tijdens de diners zo veel mogelijk van tafel te wisselen. Hiermee wordt kliekvorming c.q. buitengesloten zijn, voorkomen.
  • Wij verzoeken iedereen zich gepast te kleden in en bij de hotels. Geen ontbloot bovenlijf tenzij van en naar het zwembad. Het dragen van stropdassen of smoking is niet gebruikelijk. Zelfs ongewoon.
  • Mocht u niet binnen de aangegeven termijn de factuur betalen, dan kan uw startbewijs automatisch aan de eerstvolgende worden gegeven.

Preview

2 van de te nemen bergpassen tijdens de Sensational Heights, Lunar Landscapes & Unforgetable Resorts Tour 2016. Speciaal asfalt voor exclusieve sportwagens. 

Download het programma in PDF

Bekijk het programma met korte beschrijving van onze Hidden Roads & Hotels Treasures Tour.

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

365 queries in 0,868 seconds.
×