Versie 2/2020 – datum publicatie 12 september 2020

Artikel 12 – Evenement zitplaatsen 

12.1 Zitplaatsen toewijzing van evenement  

12.1.a Verona Opera. Het opera-arrangement geeft recht op de Gold Poltronissime zitplaats met voorkeur op rij A, 1 of 2. De zitplaatsen worden toegekend op ‘first come first serve’-basis. Dit houdt in dat de entreekaarten vanaf rij A daarna rij 1 en 2 tot aan de laatst beschikbare zitplaats in de Gold Poltronissime sectie worden toegewezen op aanmelding van deelname c.q. startbewijsnummer.

Voor alle duidelijkheid zijn de voorwaarden en condities van de Opera geldig. Het Arena di Verona geeft geen restitutie op tickets c.q. toegangsbewijzen met uitzondering van slechtweer annulering tijdens de eerste act van de opera. Dit houdt in dat de voorstelling wordt geannuleerd voordat de eerste act is afgelopen. Ongeacht de weer-condities zal de voorstelling altijd plaatsvinden, omdat er  de mogelijkheid is dat het weer opklaart.

12.1.b De zitplaatsen of entreekaarten zullen op basis van het FIFO-systeem per gewenste type of klasse in behandeling worden genomen. 

12.2 Annulering van de kaarten zal volgende de voorwaarden van de leverancier worden behandeld. AV artikel 12 12 sep2021

×