Versie 2/2020 – datum publicatie 12 september 2020

9.1. Foto- en filmbeelden 

9.1.a Film en Dvd-opnamen
Indien er een dvd- of fotoservice wordt aangeboden, zal het dvd-team alleen met uw toestemming opnamen maken in uw auto en een kort interview met u afnemen. Deze beelden worden in een professionele studio gemonteerd en voorzien van passende muziek. Ook worden er digitale foto-opnamen worden gemaakt met een professionele digitale spiegelreflex fotocamera.  

9.1.b Filmtrailer
Een trailer of korte versie van het evenement kan op de website worden getoond. Hier zullen echter nooit interviews worden getoond. Opmerkingen en anekdotes over de reis kunnen wel gedeelte zijn van de videotrailer/korte film die op de officiële Cruise to Se7en website en /of Instagram beschikbaar is.

9.1.c Website fotopublicatie
Op de website worden alleen foto’s gepubliceerd zonder kenteken.

9.1.d Foto- en filmbeelden niet akkoord (termijn)
Mocht u niet op de website willen komen, dan verzoeken wij u dit voorafgaand aan de cruisereis schriftelijk te melden (mag per e-mail). Indien u na de cruisereis toch afziet van openbare publicatie dan dient u ons dit uiterlijk 1 week na afloop te melden. Mochten er toch foto’s van u zijn gepubliceerd, dan zullen wij deze verwijderen. U kunt echter de beslissing niet meer terugdraaien voor deze cruisereis c.q. dit evenement.

9.1.e Fotoboek en fotograaf
Elke dag worden er professionele foto-opnamen gemaakt. U ontvangt achteraf als aandenken een fotoalbum. Mocht u niet persoonlijk in dit fotoboek willen staan, dan dient u dit voor het einde van de rit per e-mail aan ons bekend te maken.

AV artikel 9 12 sep2021

×