Nieuws

The latest news. If you have not signed up for out digital newsletter, we invite you to do so. 


Protocol Oostenrijk (richtlijnen)

Geplaatst op 23 jun 2020 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

Wat u kunt verwachten voor de komende Oostenrijk tour kunt u bekijken via deze link: Richtlijnen Oostenrijk juni 2020 Uiteraard zorgen wij voor desinfecterende handgel, mondkapjes (enkel Duitsland en Itl

Update verplaatsing, beschikbaarheid en status van evenementen

Geplaatst op 24 mrt 2020 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

Deelname / inschrijven en deadlines: In verband met de Corona-crisis hanteren wij geen strikte deadlines voor het jubileumjaar. U kunt zich blijven aanmelden. De factuur versturen we pas indien het evenement doorgaat. Hiermee bent u altijd verzekerd van deelname. Ook helpt u ons, de hotels en de organisatie hiermee. Helaas ontvangen wij niet altijd een antwoord[..] Verder lezen »

Evenementen, deadline inschrijven en het corona-virus update informatie

Geplaatst op 1 mrt 2020 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

Onze eerste evenementen vinden plaats in de maand mei en de deadline om in te schrijven sluit morgen! Gezien deze ontwikkelingen en de terughoudendheid die u zou kunnen hebben om deel te nemen vanwege het corona-virus, hebben wij de deadline met een maand verlengd. U kunt zich gewoon inschrijven. De facturen worden pas verstuurd wanneer er een definitieve[..] Verder lezen »

2020 jaarprogramma boek

Geplaatst op 18 dec 2019 door Leon Beenen in Publicaties , Reizen

Onder het menu 'reizen /events 'kunt u ons jaarprogramma tijdschrift bekijken. Een overzicht van ons programma en een verslag van ons bezoek aan het Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Mocht u niet willen lezen, dan spreken de foto's boekdelen.

GP van Oostenrijk tour

Geplaatst op 16 feb 2019 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

U bent van harte welkom om zich in te schrijven voor een bezoek aan de Grand Prix van Oostenrijk. Onder het menu reizen kunt u alle details nalezen.

Schotland tour 2019 data zijn bekend

Geplaatst op 27 okt 2018 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

Van 1 juni tot en met 8 juni zal de 14e editie plaatsvinden. Onoverkomelijk verbonden met Schotland zijn routes geselecteerd. Ons thema Coastal Roads, Lochs & The Highlands omschrijft het beste wat u kunt verwachten. Zo mooi heeft u Schotland nog nooit gezien. Inschrijven is vanaf 29 oktober mogelijk. 

Equipenummer vrijgegeven voor deelname

Geplaatst op 29 mrt 2018 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

De volgende lijst is openbaar gemaakt. De vrijgekomen equipenummers in volgorde van annulering.  Equipe nummer 191, Dhr J. en Mevr, A Z.  

Official poster 2018

Geplaatst op 28 okt 2017 door Leon Beenen in Publicaties , Reizen

Today we reveal our poster for 2018.  The 2018 poster features a gorges, the Ferrari F12 TDF as part of Tour de France theme. The poster has been designed by Carlo Palazzani. One of the current most admired car designers in the world. Mr Palazzani works as the lead designer for Ferrari.  The poster is[..] Verder lezen »

87th International Motor Show Genève online

Geplaatst op 28 mrt 2017 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

De complete fotoreportage van de 87e Salon International de L’Auto et Accessoires te Genève  staat online. 

Sluitingsdata Hidden Roads & Hotels Treasures Tour

Geplaatst op 4 mrt 2017 door Leon Beenen in Geen onderdeel van een categorie

De sluitingsdata voor de Hidden Roads Tour 1 en 2 zijn binnenkort. Voor tour 1 is de laatste dag van inschrijven 15 maart. Tour 2 sluit voor inschrijvingen op 25 maart. Hierna is het daarna niet meer mogelijk u direct in te schrijven. Hooguit komt u dan op onze wachtlijst. Kortom, schrijf u nu in[..] Verder lezen »


Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

230 queries in 3,076 seconds.
×