De leukste ervaringen

2021 – Evert M – Dutch Grand Prix 2021 -Hallo Léon. Wat hebben we genoten van dit SUPER weekend Het was in 1 woord geweldig.  We gaan elkaar nog zeker ontmoeten!

S vd G – 2020: Mijn vraag:  Kan jij een een mooi hotel in Oostenrijk aanbevelen welke op een mooie lijstje staat? Niet een LHW of SLW prachthotel, eerder een onbekend en verscholen hotel. 
Het hotel is verrassend goed. Chapeau! 

2019 – Schotland – See you again! groep Friesland

G B – 2019 (Scotland) – Cruise to 7, it’s like heaven. We hebben genoten van de natuur, eindeloos, het hield niet op. Ongeëvenaarde wegen, verticale haarspeldbochten, meren, kastelen. Geweldig in goed gezelschap. Dank voor een prachtige reis! Toppie.

H v E – 2018 (Gorges tour) – Voor mij persoonlijk was de week op cruise, rally, een heel bijzondere. Het valt niet mee om tussen bestaande bestaande vriendschappen te komen. maar ik heb het gevoel dat wij goed gelukt is. Mede te danken aan jouw losse, gemoedelijke organisatie.  

J E d V – 2017 (hidden roads tour) Wat was het weer een fantastische week! We vreesden voor regen en onweer, we kregen zon en een wolkje. Top weer! Mooie routes, veel gezeligheid en verrassende hotels. Tot in detail geregeld, ook voor het Lactose team. Heel veel dank!

G N – 2016 (Zagato en Superleggera tour) Beste Leon, Het was een geweldige week. Wij hebben genoten van mooie cols en prachtige natuur. Mooie hotels en een fijne groep. Voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank.

×