Reizen

Geselecteerd op karakter, inhoud, avontuur of belevenis zijn de volgende evenementen en reizen zijn door ons geselecteerd om te boeken of te bezichtigen. 


Tour 2 (t.b.a.)

6 stages en 7 unieke hotelovernachtingen

4.175,00 (p.p. vanaf)

t.b.a.

Het thema voor de 2e tour van 2018 laat weinig aan de verbeelding over. We gaan over sensationele hoogten rijden, langs ongelofelijke natuurwonderen en we verblijven in onvergetelijke klasse hotels. Daar gaat het hart sneller van kloppen. Dat is het doel en dat staat u te verwachten. Geen overdreven beschrijvingen van de mooiste wegen langs pittoreske dorpen en andere marketingtaal. Wij nemen u bijvoorbeeld als onze gast mee naar het fameuze designhuis Zagato. De double bubble die bij de meest gewilde en betoverende autocollecties een flagship zijn in de verzameling. We verblijven in noemenswaardige villahotels of villaresorts. En we rijden onafgebroken over magische wegen in de Alpen. En denkt u misschien, dat heb ik al gezien, dan nodigen wij u toch uit om te ontdekken wat Cruise to Se7en bedoelt met sensationele hoogtes, maanlandschappen en onvergetelijke resorts. Een wereld als geen ander!

Verder lezen »

15 jaar Cruise to Se7en tour

6 stages en 7 unieke hotelovernachtingen

3.800,00 (p.p. vanaf)

t.b.a.

Het thema voor onze jubileum-tour laat weinig aan de verbeelding over. Per 1 oktober kunt u alle details lezen over deze 15e editie van Cruise to Se7en. Een wereld als geen ander!

Verder lezen »

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

126 queries in 1,029 seconds.
×