Reizen

Geselecteerd op karakter, inhoud, avontuur of belevenis zijn de volgende evenementen en reizen zijn door ons geselecteerd om te boeken of te bezichtigen. 


Coastal Roads, Loch & The Highlands Tour (1 t/m 8 juni 2019)

6 stages en 7 unieke hotelovernachtingen

3.925,50 (p.p. vanaf)

1 jun / 8 jun 2019

De 14e editie van Cruise to Se7en heeft als titel 'Coastal Roads, Lochs en The Higlands' gekregen. Een thema dat onoverkomelijk is verbonden met Schotland. Omringd door zee en de oceaan is de 7-daagse ontdekkingsreis een bezoek aan de meest magische Hollywood filmsetlocaties zoals van Harry Potter, James Bond en Mel Gibsons 5 Oscar movie Braveheart. Een roadtrip naar de old school racing days, zonder ruimte voor de glamour & blingbling lifestyle. Maximaal aantal equipes: 14. Vroegboekkorting tot 1 december geldig.

Verder lezen »

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019

Het automuseumparadijs op aarde

(p.p. vanaf)

24 mei - 26 mei 2019

Sinds 1927 is Villa d’Este het koninklijk paradijs van de mooiste auto-masterpieces ter wereld. In deze Golden Age is dit het vlaggenschip voor de Italiaanse autobouwers en het meest belangrijke evenement voor het debuut van Italiaanse designers. Tegenwoordig is het een ‘by invitation only’ -aangelegenheid op zaterdag. Terwijl op zondag in het naastgelegen Villa Erba dezelfde museumstukken op de public day te bewonderen zijn.

Verder lezen »

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

132 queries in 1,314 seconds.
×