Reizen

We select only on genuine, ambiance and the x-factor. The following events have been hand picked due to their impressive flavor.

We accept on first come, first accept basis. We invite you to visit each event page and look forward seeing you at any of these exquisite car events.    

download het jaarprogrammma boekvorm https://indd.adobe.com/view/ba651264-bbe5-4348-b90d-5b846f983718   

download het pdf jaarprogramma Jaarprogramma 2020 kleine versie  


Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2020

Het automuseumparadijs op aarde

0,00 (p.p. vanaf)

16 - 18 oktober 2020

Sinds 1927 is Villa d’Este het koninklijk paradijs van de mooiste auto-masterpieces ter wereld. In deze Golden Age is dit het vlaggenschip voor de Italiaanse autobouwers en het meest belangrijke evenement voor het debuut van Italiaanse designers. Tegenwoordig is het een ‘by invitation only’ -aangelegenheid op zaterdag. Terwijl op zondag in het naastgelegen Villa Erba dezelfde museumstukken op de public day te bewonderen zijn.

Verder lezen »

15 jaar Cruise to Se7en tour

6 stages en 7 unieke hotelovernachtingen

3.900,00 (p.p. vanaf)

26 juni t/m 2 juli 2020

Het thema voor onze jubileum-tour laat weinig aan de verbeelding over. Per 1 oktober kunt u alle details lezen over deze 15e editie van Cruise to Se7en. Een wereld als geen ander!

Verder lezen »

Snow walls, Panoramastraßen and Wellness & Spa Hotels Tour

6 stages en 7 unieke hotelovernachtingen

3.900,00 (p.p. vanaf)

26 juni t/m 2 juli 2020

Het thema voor onze jubileum-tour laat weinig aan de verbeelding over. Per 1 oktober kunt u alle details lezen over deze 15e editie van Cruise to Se7en. Een wereld als geen ander!

Verder lezen »

F1 Zandvoort 2020

0,00 (p.p. vanaf)

augustus of september 2020

Wij zijn er bij. Circuit Zandvoort staat bekend als een echt ‘Old School’-circuit, met snelle, glooiende en uitdagende bochten gevormd door de natuurlijke duinen. In 2020 zal het circuit helemaal worden geüpgraded naar de hoogste standaarden. Een evenement waar opnieuw historie wordt gemaakt.

Verder lezen »

12e Grand Prix Historique Monaco 2020

2.890,00 (p.p. vanaf)

geannuleerd

We kunnen niet ontkennen dat de meeste glorieuze pagina's uit het rijke autosport verleden geschreven zijn door bijzondere personen in buitengewone machines. Gelijkwaardig is dat de mooiste asfalt strijdplaatsen juist deze circuits zijn waar de overwinning nog vele jaren blijven naleven. De Grand Prix de Monaco Historique is één van deze circuits. Het herbergt de mooiste overwinningen. Het is in de maand mei de twee- jaarlijkse miljoenenparade waar oude Formule 1 en 3-wagens, exclusieve sportwagens uit de golden race era en peperdure jachten het decor vormen. Het mooie aan de GP Historique is dat in tegenstelling tot de GP F1 ,de coureurs strijden om de sportieve glorie. Het is de plaatst waar de mooiste verhalen worden herbeleef. Met trefwoorden als The Rock, La Rascasse en het prinsendom staat de Grand Prix de Monaco op een onbereikbare hoogte. Het draait hier eigenlijk allemaal rond de gentlemen sport waar precieze afstelling en het rubberen de famous, de glitter en de glamour bijeenkomen.

Verder lezen »

Indian Summer Tour Alps

de natuur beleven in haar mooiste warme kleuren

1.875,00 (p.p. vanaf)

11 t/m 15 oktober 2020

De sfeer, de ruimte en de rust in het naseizoen creëren een superlatief. Met echte parelhotels die niet voor de hand liggen en 3 zalige klassieker routes kan deze rit weleens een heel andere dimensie geven. Laat staan een diner..

Verder lezen »

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

226 queries in 9,704 seconds.
×