Hotels

Bestemming. Bekijk en Boek de special escapes van Cruise to Se7en.  

De lichtgrijs gemarkeerde hotels zijn de hotels waar wij verbleven tijdens een Cruise to Se7en tour, met zorg uitgezocht en uitgeprobeerd door Cruise to Se7en. 
De donkergrijs gemarkeerde hotels zijn hotels die wij graag onder uw aandacht brengen voor een goed verblijf. 

U betaalt via de link direct aan het hotel en wij verzorgen uw boeking tot en met het uitchecken. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de beste hotelkamer voor u boeken op het moment van reserveren.


Grand-Hotel du Cap-Ferrat

Frankrijk
Vanaf € 0,00

Althoff Hôtel Villa Belrose

Europa, Frankrijk
Vanaf € 357,00

Onze topaanbeveling in Saint Tropez. Een kamer met een ‘view’ in dit hotel krijgt een heel andere dimensie. Adembenemend. Met het privéterrein van 7000 m2, gevuld met pijnbomen en tuin, is alles een feest.

CastaDiva Resort & Spa

Europa, Italie
Vanaf € 590,00

In een van de drie mooiste hotels uit het Alpenmerengebied van Lago Maggiore, Lago di Como & Lago di Lugano wemelt het hier van de vijfsterren paleishotels en andere voor vijf sterren genomineerde hotels. Echter, de top drie is heer en meester.

Badrutt’s Palace Hotel

Europa, Zwitserland
Vanaf € 450,00

Dit luxe 5-sterrenhotel in het centrum van Sankt Moritz dateert uit 1896 en biedt een panoramisch uitzicht over de Engadiner Alpen en het meer Sankt Moritz. Het beschikt over 6 restaurants, een binnenzwembad, en heeft service uitgevonden.

Cruise To Se7en - A world like no other! Style since 2005

242 queries in 1,824 seconds.
×